Aquajoggen

Een combinatie van wateratletiek en fitness. De begeleidende muziek stimuleert je. Met een wetbelt om je middel blijf je rechtop in het diepe water. Ondertussen doe je diverse loopoefeningen. en spierversterkende oefeningen voor je buik, billen, benen en armen. Je gebruikt meerdere hulpmiddelen om de waterweerstand zo goed mogelijk te benutten. Je gewrichten, spieren en pezen raken nooit overbelast. De kans op een blessure is dus minder dan minimaal. Je hebt meestal zelfs geen spierpijn. Iedereen is welkom.

Interesse in de groepslessen van Zenden? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Sportschool Zenden Sports in Maastricht is dé plek voor Groepsfitness. Het groepslesaanbod van Zenden Sports bestaat o.a. uit Aquajoggen, Aquazumba, Yoga, Zumba, Pilates en verschillende outdoorlessen. Bij Zenden Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Laatste update m.b.t. het coronavirus

Beste leden en sporters, Nog even geduld..... hopelijk mogen de sport- en zwemscholen snel weer open. Wij zullen jullie zove...

Lees meer

ABC licentie - Swim Club

Zenden sports heeft sinds januari 2018 een Licentie Zwem - ABC

Lees meer
Meer nieuws