Ervaar Zenden Sports nu met de Gratis Proefles fitness

Sportschool Zenden Sports in Maastricht helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Zenden Sports bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Zenden Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Katja (32 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Zenden Sports voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Zenden Sports."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Zenden Sports in Maastricht is dé plek voor Groepsfitness. Het groepslesaanbod van Zenden Sports bestaat o.a. uit AquajoggenYoga, en Pilates. Bij Zenden Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

ABC licentie - Swim Club

Zenden sports heeft sinds januari 2018 een Licentie Zwem - ABC

Lees meer

Student deals

Speciale tarieven voor studenten!

Lees meer
Meer nieuws