Weten of Zenden sports dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Maastricht? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Zenden Sports in Maastricht dé sportschool voor jou, met o.a. groepslessen, Fysiotherapie in huis en voedingsadvies 

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Zenden Sports. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Sportschool Zenden Sports in Maastricht is dé plek voor Groepsfitness. Het groepslesaanbod van Zenden Sports bestaat o.a. uit AquajoggenYoga, en Pilates. Bij Zenden Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

ABC licentie - Swim Club

Zenden sports heeft sinds januari 2018 een Licentie Zwem - ABC

Lees meer

Student deals

Speciale tarieven voor studenten!

Lees meer
Meer nieuws