Yoga

Bij Zenden Sports volg je lessen in easyflow yoga, een eigentijdse (moderne) vorm van yoga. Het is een les waarin de asana’s (yogahoudingen) vloeiend en op een kalme manier in elkaar overgaan, met goed gebruik van de ademhaling. Er is veel aandacht voor het ervaren van de body & mind connectie d.m.v. ademhaling, beweging en meditatie. De lessen worden afgesloten met een eindontspanning. Easy flow zorgt voor een soepel lichaam en een kalme geest.

 

Interesse in de groepslessen van Zenden? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

  • * velden zijn verplicht.


Sportschool Zenden Sports in Maastricht is dé plek voor groepsfitness. Bij Zenden Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Vacatures bij Zenden-Sports

Zenden-sports is op zoek naar nieuwe collega's!

Lees meer

ABC licentie - Swim Club

Zenden sports heeft sinds januari 2018 een Licentie Zwem - ABC

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.