Voeding

Zenden Sports werkt samen met de diëtisten van Nutripunt. Hoe werkt dit? Wil jij naast sporten advies of begeleiding krijgen rondom je voeding, mail dan naar info@nutripunt.nl. Nutripunt kan je helpen bij alle vragen over voeding en de relatie tussen voeding en gezondheid en voeding en ziekte.  

Een behandeling bij de diëtist is altijd maatwerk. Om een persoonlijk behandelplan op te stellen zal de diëtist tijdens het eerste gesprek dan ook veel vragen aan je stellen. Dit zijn onder andere vragen over je algehele gezondheid en je specifieke klachten. Ook je voedings- en leefgewoonten, je verwachtingen en vooral je wensen kun je met ons bespreken. Ook kunnen er metingen worden verricht, zoals een meting van de lichaamssamenstelling of een meting van de stofwisselingssnelheid. Daarna maakt de diëtist, samen met jou, een plan van aanpak en stelt een persoonlijk voedingsadvies voor je samen, aangevuld met tips en ideeën, om tot jouw persoonlijk voedingspatroon te komen. In de volgende consulten helpt de diëtist je om je eetgewoonten blijvend te veranderen, door je te adviseren en vooral te motiveren. Wil je meer informatie hebben, kijk dan op http://www.nutripunt.nl  of neem contact met ons op info@nutripunt.nl of bel naar 0433632487.

Gebruik maken van onze voedingsbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in

 
 
Sportschool Zenden Sports in Maastricht is dé plek voor Groepsfitness. Het groepslesaanbod van Zenden Sports bestaat o.a. uit Aquajoggen, Aquazumba, Yoga, Zumba, Pilates en verschillende outdoorlessen. Bij Zenden Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

ABC licentie - Swim Club

Zenden sports heeft sinds januari 2018 een Licentie Zwem - ABC

Lees meer

Student deals

Speciale tarieven voor studenten!

Lees meer
Meer nieuws